DEVELOP YETKİLİ SATIŞ VE SERVİS NOKTASI

DEVELOP Uyumlu Hediyeler Ortak Programı

DEVELOP Uyumlu Hediyeler Ortak Programı

Dolaylı Kanal güçlü bir altyapıya sahip, Nisan 2015 1. gününde başlayan, bayiler için uyumlaştırılmış Ortağı Programını duyurdu DEVELOP, Avrupa'da dolaylı satış yapısını hizalamak tecrübesini kullanılır DEVELOP. Ortak Programı Avrupa'da bir hizalanmış bir yaklaşım sağlamak için kurulmuştur. Mevcut ülkeye özgü Ortak Programları revize edilmiş ve yeni Ortak Programları hiçbir Ortak Programı önceden var olan ülkelerde girmiştir. Bu girişim iyi yönlerini ve farklı Avrupa ülkelerindeki temsilcileri ile en DEVELOP işbirliği, uzman çıkışları uluslararası DEVELOP satış Ağı için mükemmel bir yaklaşımın en ödüllendirici deneyimler bütünleştirir.

Langenhagen, 2015 20 Nisan

Avrupa çapında bir yaklaşımla şeffaf ve adil bir ortaklık

Ortağı iş kanalı büyüyen net bir odak grubu, DEVELOP ikna ve gerçekçi hedefler ve karlı faydaları ile satıcıları motive etmek istiyor. Ortak Programı, tanımak ödüllendirmek ve satış ve ürünleri DEVELOP teşvik bağlılıklarını göstermek bu satıcıları desteklemek için oluşturuldu.

DEVELOP şimdi vardır, kategorilere ayrılmış daha tutarlı ortak düzeyleri: Altın Partners, Gümüş Ortakları, Bronz Ortakları ve Ortakları. Bayiler bir puanlama sistemi vasıtasıyla bu farklı seviyelere atanır. Her seviyede benzersiz yararlarını ve avantajlara sahiptir. Partners'ın seviyesi ne kadar yüksekse, daha fazla fayda onlar keyfine varacaksınız. Bu faydalar bayi iş geliştirme, satış, IT, pazarlama, İK ve eğitim destek sağlıyoruz, hem de ikramiye ve indirimler yer alıyor. Belirli uzmanlık desteklemek için, bayiler de Basım ürünleri, Çözümler ve / veya Servis & Destek Partners gibi alanlarda akredite olabilir.

"Şiddetle dolaylı iş odaklanmıştır DEVELOP . Bizim Ortaklar Ortağı olarak kendi iş kimliklerini korumak bizim için önemlidir. Çünkü kendilerine özgü belirli başarı faktörleri olduğu kendi iş olduğunu. Biz başından beri bir kazan-kazan ilişkisi istiyoruz. En DEVELOP Ortak Programı bilerek her iki tarafın beklentilerini cevap emin olmak için tasarlanmıştır. Biz program bizim kanal iş artırmak ve büyüyen iş ortağı tabanı için başarı elde eminiz, "David Nuttall, Müdür Küme Satış Destek DEVELOP Marka İş, Konica Minolta Business Solutions Europe diyor.

 

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz:

Tanja Schaefer
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Telefon: +44 (0) 7908 657968
Tanja.Schaefer (at) konicaminolta.eu

Dosyalar: